Profil Syarikat


MATLAMAT UTAMA PrintingsBaju.com ialah untuk menjadi rujukan utama pelanggan atau end user yang mahu mendapatkan khidmat printing secara online.

Dengan pengalaman kami sebelum ini dalam merealisasikan printing Tshirt yang berkualiti tinggi dan telah berjaya membuat jualan lebih dari ribuan Tshirt dengan penuh jayanya, kami percaya PrintingsBaju.com mampu memberikan lagi servis dan kualiti terbaik berterusan pada masa akan datang. 

PrintingsBaju.com menyediakan perkhidmatan mencetak tshirt printing, jaket korporat, baju korporat (uniform F1), tuala, pen, button badges, mug dan segala yang berkaitan dengan printing dan juga cenderahati.

Antara pelanggan kami dalam servis printing baju dan sulaman ialah Politeknik Port Dickson dan Politeknik Shah Alam, UiTM seluruh malaysia, kelab GSRevolution, StarTransport & Distribution Sdn BHD dan banyak lagi nama-nama besar yang mempercayai servis kami.

Berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Akhir sekali, kami sekali lagi berjanji akan terus berkhidmat untuk anda dan sentiasa memberikan khidmat terbaik demi hubungan yang berpanjangan.

Hubungi:

No Telefon: 0172496972 (Akram)
Email: printingsbaju@gmail.com